Green and Clean schoensterilisator UV+LED+OZON

NIEUW: Schoensterilisator MET TIMER, UV en OZON

De ideale oplossing tegen zweetvoeten, schimmelnagels en voetschimmels en sterk geurende sportschoenen! Met deze UV-OZON schoenreininger / droger set worden binnen 10 minuten uw schoenen weer bacterie- en schimmelvrij en dus ook reukvrij!

U plaatst de UV-ozon schoensterilisator/droger in beide schoenen en steekt de stekker in het stopcontact. Door de combinatie van UV-licht in een bepaalde frequentie en de ozon, zijn uw schoenen na 10 minuten bacterie- en schimmelvrij.

Afmeting: 21 x 7 cm, geschikt voor schoenen vanaf maat 37.
Set van 2 stuks
Verbruik: 12W dus energiezuinig
ozon-emissie: 0.01 ppm – 0.05 ppm = binnen de Europese Veiligheidsnorm (niet gevaarlijk voor uw gezondheid).

Eenvoudig in gebruik

U plaatst de UV-ozon-schoensterilisator/drogerset in beide schoenen en steekt de stekker in het stopcontact. Vervolgens drukt u op de grote ronde knop op de power controller. Een klein lichtje op de controller gaat aan en de beide UV-lampen in de 2 schoensterilisators gaan branden

Na 10 minuten zijn uw schoenen bacterie- en schimmelvrij.

Daarna start automatisch het verwarmen en drogen. 

Laat overtollig vocht (zoals regen en sneeuw eerst goed uit uw schoenen druipen voordat u de schoensterilisator erin zet. Meestal zijn vochtige schoenen zoals na het sporten of een regenbui, binnen een uur droog. Mochten ze na die tijd nog niet droog zijn, laat de UV-ozon-schoensterilisator/ droger set er dan rustig langer inzitten – de droogfunctie schakelt na 1,5 uur automatisch uit (ook handmatig eerder zelf te stoppen). 

De UV-OZON schoensterilisator/ droger set heeft een vaste droog temperatuur van 45 graden en kan dus non-stop gebruikt worden.  De onderkant van de UV-OZON schoenreininger / droger set voelt goed warm aan dus zorg dat kinderen er niet aan kunnen komen!

 Ideaal om schoenen, laarzen, en sportschoenen te steriliseren, te drogen en van geurtjes te ontdoen. Ook onmisbaar op wintersport, droogt en desinfecteert namelijk ook uw ski- en snowboard-schoenen! Door dagelijks gebruik te maken van de Clean & Green UV-ozon-schoensterilisator/drogerset, voorkomt u zweetvoeten, voetschimmel, schimmelnagels en exceem. Kleding wast u ook bijna dagelijks, maar schoenen kunt u niet wassen en sportschoenen komen anders uit de wasmachine dan hoe u ze er in stopte maar behoeven evenzo regelmatig van bacteriën ontdaan te worden. Ook te gebruiken om sokken schimmelvrij te maken (die worden in de wasmachine op 60 graden niet gedood).

Indien u reeds last heeft van een van bovengenoemde klachten, behandelt uw al uw schoenen, laarzen, pantoffels en sokken met de UV-ozon schoensterilisator. Dit herhaalt u in den beginne een aantal keren per week zodat al uw schoeisel bacterie- en schimmelvrij zijn. Zo voorkomt u herbesmetting.

Bel Anita voor uw speciale aanbiedingsprijs

Klik op de afbeelding
Terug naar de aanbiedingen