Clean and Green UV-Led schoensterilisator/drogerset

Clean and Green levert speciaal voor geurende schoenen diverse oplossingen zoals een schimmeldodende schoensterilisator. Er zijn twee modellen beschikbaar. Bel Anita voor uw speciale aanbiedingsprijs.

U plaatst de UV schoensterilisator/droger in beide schoenen en steekt de stekker in het stopcontact. Na 30 minuten zijn uw schoenen bacterie- en schimmelvrij.

Afmeting: 21 x 7 cm, geschikt voor schoenen vanaf maat 37.

Set van 2 stuks

 

 

Eenvoudig in gebruik

U plaatst de schoensterilisator/ droger  set in beide schoenen en steekt de stekker in het stopcontact. De UV-sterilisator werkt zodra het lampje binnenin brandt. Voltage: 220-240V.10W= W5 x 2 (dus laag stroom verbruik). Laat overtollig vocht (zoals regen en sneeuw eerst goed uit uw schoenen druipen voordat u de schoensterilisator erin zet. Meestal zijn vochtige schoenen zoals na het sporten of een regenbui, binnen een uur droog. Mochten ze na die tijd nog niet droog zijn, laat de schoensterilisator/ droger set er dan rustig langer inzitten. Zet er eventueel een kookwekker naast waarop u de door u gewenste tijd instelt. Laat de set er niet een hele nacht inzitten.

De UV schoensterilisator/drogerset heeft een wisselende temperatuur 45 – 70 graden en kan dus non-stop gebruikt worden.  De onderkant van de UV schoensterilisator/drogerset voelt goed warm aan dus zorg dat kinderen er niet aan kunnen komen!

 Ideaal om schoenen, laarzen, en sportschoenen te steriliseren, te drogen en van geurtjes te ontdoen. Ook onmisbaar op wintersport, droogt en desinfecteert namelijk ook uw ski- en snowboard-schoenen! Door dagelijks gebruik te maken van de Clean & Green schoensterilisator/drogerset, voorkomt u zweetvoeten, voetschimmel, schimmelnagels, wratten en exceem. Kleding wast u toch ook bijna dagelijks: Uw schoenen kunnen nu eenmaal niet in de wasmachine maar behoeven evenzo regelmatig ontdaan te worden van bacteriën.

Bel Anita voor uw speciale prijsaanbieding.

Klik op de afbeelding
Ga terug naar de aanbiedingen